Wilt u een kleine verbouwing laten uitvoeren in uw woning? Een verlaagd plafond plaatsen?

CONTACTEER ONS  GRATIS OFFERTE

Renovatiewerken

Kleine verbouwingen

Wilt u een kleine verbouwing laten uitvoeren in uw woning? Een verlaagd plafond plaatsen? Een wand plaatsen in Gyproc? Loodgieter De Witte uit Tienen is uw betrouwbare partner voor dit soort klussen. 

Met veel knowhow en een getraind oog voor details zorgt zaakvoerder Patrick De Laet voor uw kleine verbouwing. Voor een geslaagd resultaat waarop u trots zal zijn!

Totaalrenovaties

Zijn de werken wat ingrijpender? Wilt u uw volledige woning onder handen nemen? Een nieuwe indeling? Met alle vakgebieden en expertise gecombineerd, kan het niet anders dan dat Loodgieter De Witte uit het Vlaams-Brabantse  Tienen perfecte renovatiewerken afleveren. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing volgens uw wensen

Wij zetten onze vijftien jaar ervaring graag in voor uw renovatieproject:

  • Gyproc-, schilder- en behangwerken
  • Verlaagde plafonds en valse wanden
  • Parketwerken
  • Totale badkamerrenovaties van A tot Z 

Loodgieter De Witte zet elk verbouwidee voor u om in werkelijkheid! 

GRATIS offerte voor renovatiewerken

Wilt u nu eindelijk die droom verwezenlijken en uw woning een make-over geven? Of misschien wilt u gewoon een verlaagd plafond met verlichting? Vraag vandaag nog uw GRATIS en vrijblijvende offerte voor al uw renovatiewerken.

Hoewel wij voornamelijk actief zijn in de regio’s rond Tienen, Zoutleeuw, Leuven en Hoegaarden, kunnen klanten uit de volledige provincie Vlaams-Brabant rekenen op de uitmuntende kwaliteit en service van Loodgieter De Witte.