Loodgieter De Witte
uit Tienen

uw partner voor sanitair, verwarming, gyproc-en schilderwerken en plaatsing parketvloeren

Loodgieter De Witte uit Tienen, maar actief in de volledige provincie Vlaams-Brabant) is al meer dan 15 jaar dé referentie in vakwerk op maat

0477 28 33 26 CONTACT
Over ons

Ons handelsmerk?

Voor welke klus u De Witte uit Tienen ook inschakelt, zaakvoerder Patrick gooit met plezier de opgebouwde ervaring en uitgebreide knowhow in de strijd, zodat u zeker bent van het best mogelijke resultaat.

Feature Icon

Plaatsen waterverzachter

Last van hard water in uw gemeente? Hard water (dit wil zeggen water met veel kalk) kan op termijn schade berokkenen aan uw toestellen (zoals wasmachines, waterkokers, koffiezetapparaten…) en kan ook zorgen voor een hoger energieverbruik.

Feature Icon

Sanitair

Sanitair plaatsen of vernieuwen? Een bad of douche plaatsen? Een toilet plaatsen of vernieuwen? Het trekken van sanitairen leidingen? Het zijn allemaal activiteiten waar Loodgieter De Witte uit Tienen graag zijn schouders onder zet.

Feature Icon

Dringende herstelling?

Een defect aan uw verwarming? Een lekkende kraan? Problemen met een toilet dat blijft doorspoelen? Allerhande lekkages? Patrick De Laet van Loodgieter De Witte staat klaar om u zo snel mogelijk te depanneren en defecten en storingen te verhelpen.

elektricien
Feature Icon

Wanden en plafonds

Van gyprocwanden en -plafonds tot bogen of andere constructies, zaakvoerder Patrick De Laet tovert de hele inrichting voor u om. Voor een strak en mooi resultaat!

Feature Icon

Schilderen of behangen

Zaakvoerder Patrick zet zijn vijftien jaar ervaring in om de schilder- en behangwerken tot in de puntjes uit te voeren. Zo bent u zeker van een perfect resultaat dat meteen in het oog zal springen. Laat u verrassen door het vakmanschap in afwerking!

Feature Icon

Kleine verbouwingen

Wilt u een kleine verbouwing laten uitvoeren in uw woning? Een verlaagd plafond plaatsen? Een wand plaatsen in Gyproc? Loodgieter De Witte uit Tienen is uw betrouwbare partner voor dit soort klussen. Met veel knowhow en een getraind oog voor details zorgt zaakvoerder Patrick De Laet voor uw kleine verbouwing.

Onze diensten

Kwaliteit telt

Kwaliteit en service

Het afleveren van goed werk staat of valt uiteraard ook met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Wij werken daarom uitsluitend met kwalitatieve materialen en gereedschappen. Door de combinatie met onze uitmuntende afwerking volgens de regels van de kunst kunnen we u de allerbeste service garanderen. Een perfect resultaat, helemaal naar uw wensen!

Provincie Vlaams-Brabant

Hoewel wij voornamelijk actief zijn in de regio’s rond Tienen, Zoutleeuw, Leuven en Hoegaarden, kunnen klanten uit de volledige provincie Vlaams-Brabant rekenen op de uitmuntende kwaliteit en service van Loodgieter De Witte.

Onze diensten

RENOVATIEWERKEN

RENOVATIEWERKEN

Met alle vakgebieden en expertise gecombineerd, kan het niet anders dan dat Loodgieter De Witte uit het Vlaams-Brabantse Tienen perfecte renovatiewerken aflevert. Grote of kleine veranderingsplannen, zaakvoerder Patrick De Laet levert u een maatoplossing naar wens.
GYPROC - SCHILDERWERKEN

GYPROC - SCHILDERWERKEN

Om het interieur van uw woning stijlvol en kwalitatief onder handen te nemen, kunt u beter vertrouwen op de kennis en ervaring van een expert, zoals Loodgieter De Witte uit Tienen. Van gyprocwanden en -plafonds tot bogen of andere constructies, zaakvoerder Patrick De Laet tovert de hele inrichting voor u om.
LOODGIETER

LOODGIETER

Loodgieter De Witte in Tienen heeft een vakkundige oplossing voor elk loodgieterijprobleem. Defecte kranen, een toilet dat blijft doorlopen, waterslag, lekkages … Patrick De Laet staat zo snel mogelijk voor uw deur om die vervelende pannes, defecten en storingen te verhelpen.