Wilt u uw woning een andere indeling geven? Misschien wilt u nu eindelijk die leegstaande zolder omtoveren in bruikbare kamers?

CONTACTEER ONS  GRATIS OFFERTE

Gyproc- en schilderwerken

Wanden en plafonds plaatsen

Wilt u uw woning een andere indeling geven? Misschien wilt u nu eindelijk die leegstaande zolder omtoveren in bruikbare kamers? 

Misschien als slaapkamer voor de kinderen, als logeerkamer, of als hobbyruimte…? Of wilt u een verlaagd plafond in de keuken plaatsen met ingewerkte verlichting? Het kan allemaal! Om het interieur van uw woning stijlvol en kwalitatief onder handen te nemen, kunt u maar best vertrouwen op de kennis en ervaring van een expert, zoals  Loodgieter De Witte uit Tienen. Van gyprocwanden en -plafonds tot bogen of andere constructies, zaakvoerder Patrick De Laet tovert de hele inrichting voor u om. Voor een strak en mooi resultaat!

Schilderen of behangen

Wanden en plafonds zijn natuurlijk pas af als ze geschilderd worden in een mooi kleurtje. Of voorzien zijn van een prachtig behang. Ook voor deze kers op de taart bent u bij De Witte uit Tienen aan het juiste adres. Zaakvoerder Patrick zet zijn vijftien jaar ervaring in om de schilder- en behangwerken tot in de puntjes uit te voeren. Zo bent u zeker van een perfect resultaat dat meteen in het oog zal springen. Laat u verrassen door het vakmanschap in afwerking! 

Een vloer die perfect aansluit bij nieuwe stijl

Wilt u bij die nieuwe perfect afgewerkte wanden ook een nieuwe vloer die helemaal past bij de vernieuwde inrichting? Ook daarmee kunnen wij u helpen. We plaatsen een vloerbekleding naar keuze die perfect aansluit bij uw wensen en noden.

GRATIS offerte Gyproc- en schilderwerken

Ga voor een nieuwe wind in je woning en vraag GRATIS een offerte voor Gyproc- en schilderwerken. U krijgt een gedetailleerde prijsopgave en wij staan klaar. Geeft u groen licht? Dan kan uw vernieuwingsproject meteen van start gaan!

Hoewel wij voornamelijk actief zijn in de regio’s rond Tienen, Zoutleeuw, Leuven en Hoegaarden, kunnen klanten uit de volledige provincie Vlaams-Brabant rekenen op de uitmuntende kwaliteit en service van Loodgieter De Witte.