Sanitair plaatsen of vernieuwen? Een bad of douche plaatsen? Een toilet plaatsen of vernieuwen? Het trekken van sanitaire leidingen?

CONTACTEER ONS  GRATIS OFFERTE

Loodgieterij en sanitair, een kolfje naar onze hand

Sanitair

Sanitair plaatsen of vernieuwen? Een bad of douche plaatsen? Een toilet plaatsen of vernieuwen? Het trekken van sanitaire leidingen? Het zijn allemaal activiteiten waar Loodgieter De Witte uit Tienen graag zijn schouders onder zet. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in loodgieterij en sanitair weten wij van aanpakken om u de beste service te bieden.

Plaatsen waterverzachter

Last van hard water in uw gemeente? Hard water (dit wil zeggen water met veel kalk) kan op termijn schade berokkenen aan uw toestellen (zoals wasmachines, waterkokers, koffiezetapparaten…) en kan ook zorgen voor een hoger energieverbruik. De installatie van een waterverzachter kan in dat geval een oplossing bieden. Wij plaatsen deze gratis, u betaalt enkel voor het toestel!

Dringende herstelling?

Een defect aan uw verwarming? Een lekkende kraan? Problemen met een toilet dat blijft doorspoelen? Allerhande lekkages? Patrick De Laet van Loodgieter De Witte staat klaar om u zo snel mogelijk te depanneren en defecten en storingen te verhelpen.

GRATIS offerte sanitair

Kies ook jij voor het vakmanschap van Loodgieter De Witte? Vraag dan vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte op voor uw sanitair. We bezorgen u een voorstel op maat van uw wensen en vragen. Zo heeft u een duidelijk beeld van de kosten.

Hoewel wij voornamelijk actief zijn in de regio’s rond Tienen, Zoutleeuw, Leuven en Hoegaarden, kunnen klanten uit de volledige provincie Vlaams-Brabant rekenen op de uitmuntende kwaliteit en service van Loodgieter De Witte.